2020 Trendleri

Hazır 2019 yılının trend makyaj akımlarını incelemişken 2020 yılında trend olması beklenen akımlara da bir değinelim istedim işte onlardan 5 tanesi ile karşınızdayım:)

1.  Kontrast Renkler

Birbiri ile kontrast oluşturan renklerin kullanıldığı makyajlar 2020 yılında bolca kullanılacak, günlük olarak güzel uygulamalar göreceğimden şüphe yok.

2. Punk

Makyajda da bu sene Punk akımını göreceğiz giibi duruyor özellikle moda haftasına baktığımız zaman geçtiğimiz senelerden farklı olarak. Uygulamalarını görmek için sabırsızlandığım bir akım kesinlikle

3. Yüz Aksesuarları

Yıllardır ufak tefekte olsa kullanılan parlak taşlar önümüzdeki sene artık ufak tefek kullanılmaktan çıkıp kendine başlı başlına yer edinecek. İnciler, parlak taşlar, sedefli taşlar... hepsi ile makyajınızı yaparken dikkat çekmek istediğiniz noktaları daha çok vurgulayabilirsiniz bence.

4. Bordo Tonlar

2020 yılında özellikle kış aylarında bizi hemen karşılayacak bir akım olan bordo, kendini makyajımızın her noktasında gösterecek. İsterseniz sadece dudaklarda ya da gözlerde isterseniz her ikisinde birden monochrome akımıyla birleştirip kullanabilirsiniz, seçim size kalmış!

5. Doğal Aydınlatıcı

Artık sim sim duran aydınlatıcılar yerine bu sene doğal aydınlık veren aydınlatıcılar popüler. Bu akımda dikkatli olup yağlı duruş yerine cildin kendi sağlıklı ışıltısı varmış gibi durması gerekiyor, biraz dikkatle çok iyi uygulanacağına eminim.


2020 bu 5 akım dışında daha bir çok akım barındırıyor pembe, mavi, lila soft far renkleri geri dönüyor, hologrofik farlar, kalın fırçayla dışarı taşmış duran göz makyajları, göz altında renkli monokrom renklerin kullanıldığı makyajlar, geometrik eyelinerlar ve daha bir çoğu yeni yılda bizlerle olacak. Umarım yeni yılda bütün güzellikler, sağlık ve mutlukta sizinle olur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Farlarının İçeriği

Yüz Şeklinize Göre Allık Nasıl Sürülür?

Susuz Banyo Yapmak: DryBath