2019 Trendleri

Merhabalar,

2019 yılını geride bırakırken yıla şöyle bir bakış atıp neler olmuş diye düşündüğümde aklıma en çok takılan yeni akımları derlemek istedim. Her geçen gün yeni şeyler trend olurken, güzel gözlerimiz bazı trendlerden kanamadı değil. *Bkz: Hundred layers of bla bla* Ama bazıları var ki doğru kullandığımızda bizleri daha da güzelleştirdi ve yeni şeyler öğretti. Aşağıda  2019 yılı için en sevdiğim  5 makyaj trendini paylaşacağım, lütfen sizde sevdiklerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

1. Pastel Tonlar

Bu sene pastel tonlar daha çok kullanılmaya ve çokta güzel harmanlanmaya başladı bence bu yılın en sevdiğim trendlerinden biri bu kesinlikle.

2. Islak ve Taze duran Cilt

Benim çok sevdiğim sadeleşme akımını destekleyen tabi kimi makyajlarda aşırıya kaçıldığında bile güzel duran bir trend bence.

3. Lush Lashes

Tam çevirisinden emin olamadığım için İngilizcesini kullandım bu akımın. Benim gibi kirpik delisi biri için çok sevdiğim bir akım bol ve tek tek ayrılmış güzel kirpikler bu sezonun en sevdiğim trendlerinden.

4. Işıltılı Makyaj

İlk başta çok abartılı gözüksede bir kere bu akıma kapılınca kesinlikle bağımlısı oluyorsunuz. İsterseniz göz kapağınız ışıltılı farlar kullanarak, isterseniz ışıltılı bir ten makyajı ya da başka bir çok ürün ile bu akıma dahil olabilirsiniz bence hiç denemediyseniz ufak dozlarda deneyerek başlayabilirisniz:)

5. Monokrom makyajlar

Bütün makyajınızın tek tonda olması hem çılgınlık hem de aynı zamanda masumluk çağrıştırıyor bende. Klasik makyajınızdan sıkıldıysanız kesinlikle denemenizi tavsiye ederim özellikle pastel tonlarda sade bir ten makyajı üzerine inanılmaz güzel duruyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Farlarının İçeriği

Yüz Şeklinize Göre Allık Nasıl Sürülür?

Susuz Banyo Yapmak: DryBath