Yeni aldıklarım ve içerikleri:)

Merhabalar :) Bu ay hiç yazı yazmadım maalesef, sürekli alışveriş yaptım daha da yapacağım hatta. Bu yeni yıl indirimleri bana yaradı bugün aldıklarımdan bahsedeyim öncelikle;




Beauty Formulas Regenerating Hand Cream: Bu kremi Güzellik Kazanı blogunda tanıtmıştı çok beğendiğini söyledi bende aldım bugün gece kullanıp deneyimleyeceğim artık faka içeriğine bakınca parabenin her çeşidinin kullanıldığını gördüm sanırım içeriğindeki aminler ve lanolinler onu güzel bir krem yapıyor deneyince daha iyi anlayacağım tabi:) birde içeriğinde küçük mikro tanecikler var E  ve A   vitaminli faydalı olduğunu düşündüğüm bir diğer noktası o çünkü  E vitamini çok önemli cilt için kesinlikle E vitaminli ürünler tavsiye ediyorum özellikle egzamalı ciltlere.

Urban Decay Primer Potion: Bu ürün biliyorsunuz dillere destan bir far bazı bende sephoraya gelmişken hazır  %20 indirim varken black kartıma alıyım dedim bu ürünün içinde talk ve paraben var  ikisinden birini  kullanmayı istemiyorsanız almayın derim onun dışında ev yapımı far bazı yaparsanız daha iyi  olur hatta tarifini yarın yazarım içeriğindeki bir diğer madde sentetik beeswax  Türkçesi bal mumu bu  kadar farı tutmasının sebebi muhtemelen bu madde:)

Rimmel  London Kate Moss Lasting Finish Matte No:107 : Mat rujlara bayılıyorumm özellikle koyu kırmızıysa ben bu rujun altına Emily nin 207 numaralı dudak kalemini kullandım ve koyu bordo çok güzel bir renk elde etim tavsiye ederim hatta   twitter profilimde bir fotoğrafım var merak edenler  için ve maalesef bu rujun içeriğni  bulamadım :/

Sephora Gommage & Masque Eclat: Bu güzellik hem maske hem de peeling olarak kullanabiliyor içeriği çok güzel Shea ve jojoba yağı, Soya özü bulunmakta paraben içermeyen bir ürün ben sephoranın köpük makyaj temizleyicesinden de memnunum bundan da memnun olacağım sanırım çünkü aynı HydroSenn+ özelliği bulunmakta. Sephoranın bu ürünün yukarıda fotoğrafı yok çünkü yanlışlıkla testerınıı almışım yarın geri verip düzelteceğim bu durumu şaşkın ben işte:)

Flormar Eyebrow Pencil: Aslında kaşkalemine ihtiyacım yok kaşlarım iyiler boşlukta yok bazen dökülmeler oluyor onun için aldım hem de üzerinde içeriği yazıyordu beğendim içeriğini içinde yağlar olan zararsız bir üründü uygunda fiyatlı bulunsun istedim fotoğrafımda kaş kalemi var kaşlarımda bana çok sert geldi sanırım nadire kullanırım artık

Emily Lip  Pencil No:207: çok güzel bir kırmızı renk ve rimmel rujumla mükemmel uydular. İçeriği yazmıyor fakat aldım yinede:)))

Son olarak aldığım bir habere göre epey seveni olan Bourjois Healthy Mix fondöten ve kapatıcısı kaldırılıyormuş Türkiye piyasasından stok yapmak isteyenlere duyurulur.

Bu akşamlık benden bu kadar yakında paraben yazım ile gene buralarda olacağım okuduğunuz  için teşekkür ederimm:)))

Yorumlar

  1. Urban Decay'in bu ürününü ben de merak ediyorum elimdeki far bazı bitince bundan almayı düşünüyorum ancak içindekileri görmesem daha iyi olurmuş :) Neyse her şeyde var ne yapalım, olmayanını bulmak zor :) Güle güle kullan canım hepsini. Bu arada resmine baktım rujun çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Urban Decay parabeni hep kullaniyor ama Naked paletinde de var diye biliyorum ben keske kullanmasa:/ Parabensiz urunler cogalsin istiyorum paraben koruyucu bir madde urunun icerigi icin ama zararli:( Saol tatlim hepsini kullanicam zamanlaa:))) Tesekkur ederim ruj yorumu icindee bordo rujlari cok seviyorumm:)

      Sil
    2. Bordo rujları sevmen çok doğal çünkü çok yakışmış :) Maşallah ve güle güle kullan diyim canım :)

      Sil
    3. Saol canim gittim yanlis aldigim urunude degistirdim onuda kullanacagimm bugun yarin:)))

      Sil
  2. Bazdan memnunmusunuz ? Kalıcılığı arttırdımı ve göz kapaklarınızın yağ düzeyi ne kadar ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazdan oldukça memnunum açıkcası şöyle söyleyeyim daha önce macte makyaj yaptım point potlar baz olarak kullanıldı ve bende çizgilenme yaptı düşün:) ama bu primer tam benlik. Her kapatıcı sürdüğümde pudrayla sabitlemem gerekiyor mesela kapatıcıyı çizgilenme olmasın diye ve bazsız far asla kullanamam o yüzden benim için oldukça gerekli aynı zamanda mükemmel olan baz bu :) kalıcılığı da arttırıyor tabi ki :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Farlarının İçeriği

Yüz Şeklinize Göre Allık Nasıl Sürülür?

Susuz Banyo Yapmak: DryBath