Dudak dovmesi (lip tattoo)

Merhaba arkadaslar simdi uzun suredir kullanilan fakat Turkiyede olmayan bir akimdan bahsedecegim lip tattoo :) Gecici bir dovme dudaginiza istediginiz desenlerde bu tattoolardan alip yapistiriyorsunuz tabi once dudaginiza gore keserek:) bence kiyafetlerinizle harika kombinler yakalayabilirsiniz boylece ve sanirim bornprettystore dan Turkiye ye siparis verilebilir:) Bir kac ornekte yayinlayayim hatta kullanilisi uzerine bir video da ekleyeyim:)





bir de Kim Kardashian a bakalimm

fena degil bence siz ne dersiniz?






Eylul ayinin ilk postu lip tattoo oldu umarim Turkiye ye gelir yakin zamanda:) Sizde bu konuda ki dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim:)

Yorumlar

  1. ay bence çok çok kötüymüş ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ben ilk baktigimda garip bulmustum ama cok guzel uygulamalara rastladim sevdim:)))

      Sil
  2. ben, hollandada yasiyorum ve bu lip tattoo yu denedim harika birsey bunlarin eyeliner seklinde satilanlar da var yanliz onu bulamadigim icin dudak seklinden kendim eyeliner seklinde kesdim ve 2 gun kaldi uyudum kalkdim ama gitmedi ve bozulmadi... dudaga yapisdirdigin zaman bazen kenarlardan bozuluyo gibi ama yinede ozel gunler icin guzel birsey... gunluk hayata cok rukus durur... :) hahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyeliner olarak kullanmak ilginçmiş baya güzel sonulr elde edilebilir öyle çiçek desenli eyeliner gibi:) Günlük hayatta abartı ama partiler için oldukça uygun bence:)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Farlarının İçeriği

Yüz Şeklinize Göre Allık Nasıl Sürülür?

Susuz Banyo Yapmak: DryBath