Oje sürme tekniği

Merhabalar:) Bugün sizlerle daha önce bilmediğim farklı bir püf noktası olan oje sürme tekniğini göstereceğim. Aslında belki fotoğraflı yapıp sonra yayınlarım yazıyı  bir bakalımm:)

İlk olarak söylemek istediğim şey ellerimizin hep ön planda olduğu neredeyse her işimizde  onları  kullanıyoruz ve bununla doğru orantılı olarakta onları nemlendirmeli ve  iyi bakmalıyız:) Bana günlük olarak TBS nin yaban güllü el kremi yetiyor ama daha iyisini arıyorum hem formül  hem de nemlendirme açısından benim tavsiyem odur ki ellerinizi her  yıkadıktan sonra kremleyin çünkü yıkadıktan sonra nem kaybına uğrar  elleriniz  lavabonun yanında tuttuğunuz kolay  emilen bir krem sizin kurtarıcınız olacaktır.

Şimdi ilk olarak ojeyi süreceğimiz alan kesilikle yağlı olmamalı ve temiz olmalı isterseniz altına bir kat  top coat  sürün ve süreceğiniz ojeyi alın.

tırnağımızın önce ortasına sonra yanlara ojeyi sürüyoruz buraya kadar  herkes biliyor bunu tabi kii:)

ojeyi tüm tırnağa sürdükten sonra ojenin kenarlarda soyulmaması için ve uzun ömürlü  olması için tırnağımızın ucuna french yapar gibi ama daha daha ince ve gerçekten ucuna ojeyle yatay bir çizgi sürüyoruz. Böylece ojemi uçlardan daha geç soyulacak.


Benim söylemek istediğim püf nokta bu son kısımdı umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. İsterseniz üzerinden top coatınızı geçin veyahut süsleyin size kalmış. Herkese iyi güler dilerim.

Fotoğrafsız yayınlıyorum maalesef  umarım açıklayıcı anlatmışımdır:)

Yorumlar

  1. Krem olarak nivea aleo vera yı öneririm :) Cildinin kalıcı neme doyduğunu hissedeceksin :) ellerim kuru ve kışın işimi görüyor sen düşün :D

    YanıtlaSil
  2. Ben yok diye biliyorum ama hiç incelemedim paraben var mı diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yokmuş baktım hemen:) O zaman alıp deneyeceğim en kısa zamanda :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Farlarının İçeriği

Yüz Şeklinize Göre Allık Nasıl Sürülür?

Susuz Banyo Yapmak: DryBath