BornPrettyStore.com Alışverişim

Merhabalar!  Bornprettystore.com u  çok seviyorum ben gerçi eskiden daha ucuzdu ama genede Türkiye'ye göre daha uygun fiyatları ve Türkiye de bulunmayan ürünleri buraya 3$ karşılığı yolluyorlar tabii eskiden kargoda ücretsizdi ama sanırım çok fazla kaybolma olayı yaşandığı için takipli postaya geçmişler. Ben  buradan neler almışım bir bakalım.
                         Bu şirin  gözlük çerçevelerini aldım içine numaralı cam koyduracağım labta kulanacağım:)
                                 Tırnak süslemesi için bu parıltılı beyaz renkli değişik şekilli taşları aldım.
                                            Ve fosforlu  karanlıkta parlayan bu güzel ojeyi:)



29 aralıkta verdim siparişi 15 ocakta elimde oldu. 2 hafta sürecek gelmesi demişlerdi  zaten aynen öyle  sürdü. Çok güzel paketlenmişti malzemeler kat kat ve güzelcene geldiler ilk halinin  fotoğrafını  çekemedim çünkü yeğenim çoktan açmıştı ama sağ salim gelmişlerdi  bana oje şişesi de elimden düşüp kırıldı o kadar. Hepsi taa Singapurdan buraya 23  tlye geldi:)) vee son olarak sitenin adresii BornPrettyStore içerisinde çok güzel tırnak  süsleme  aletleri  var  ve daha bir dolu  şey nasıl alışveriş yapılacağı hakkında bir sorunuz  var  ise sorabilirsiniz ve kargomun  üzerinde içinde elektronik  eşya olduğu  yazıyordu bu yüzdende  sorunsuz  gelmiş olabilir ve son olarak paypal üzerinden kabul ediyor ödemeyi:)  Gönül rahatlığı ile burada olmayanları sipariş verebilirsiniz:)

Yorumlar

  1. aldıklarınız çok güzel güle güle kullanın.

    sitede hala worldwide free shipping yazıyor ama öderken mi istiyor ücret kargo için?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmmm:)))
      Evet Türkiye için 3$ istiyor öderken baktım o kadar ama free shipping bulamadım Türkiye de çok kargoları kayboluyormuş sanırım benim 2011 de aldığım bir şey elime 2 ay sonra ulaşmıştı gerçi 3$ fazla bir ücret değil o kadar yol için:)

      Sil
  2. ojeden memnun musun sipariş etmek istiyorum ama emin olamıyorum güzel mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben memnunum yazın sürmeyi en sevdiğim ojelerdendi ki kendime çok yakıştıramazdım pembe ojeyi ben :) http://faihfati.blogspot.com/2013/03/candy-colors-fluorescent-neon-luminous.html fotoğraflarınıda burada paylaştım :)

      Değişik bir oje çokta pahalı değil zaten bulunsun istedim bende iyi de oldu almışım iyi ki :)

      Sil
    2. çok teşekkür ederim :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Farlarının İçeriği

Yüz Şeklinize Göre Allık Nasıl Sürülür?

Susuz Banyo Yapmak: DryBath