Cilt Bakimi, Makyaj ve Zararli Kimyasal Maddeler

Malum gunumuzde cok tartisilan bir konu cilt bakimi ve makyaj malzemelerinde kullanilan Kimyasal maddeler:/ Bunlarin hangileri zararli? Ne gibi hastaliklara yol acabilir? Kac tane kimyasal madde var kullandigim urunde? Acaba bu konudaki kriterler nelerdir? ...

Benim dusuncem bu konuda Saglik bakanliginin bir sinirlama getirmesi ama bu konuda sadece Amerikada bellirli kisitlamalar  oldugunu biliyorum Turkiye de boyle bir uygulama duymadim, gerci bazi firmalar urunlerini saglik bakanligi onayli sunuyorlar ama genede bir kisitlama olmasi konusunda israrciyim sonucta yuzunuze surdugunuz bir fondotenin ertesi gun cildinizi sivilce icinde birakmasi kimsenin hosuna gitmez:/



Biyolojinin iyi yonlerinden biri kimyasal maddelerle alakali cok sey ogrenmeniz kesinlikle, birazdan paylasacagim fotografda cildinizde nerelere kac farkli kimyasal madde kullandiginizi ve hangilerinin zararli oldugunu ve ne tur hastalik riski tasidigi anlatiyor ve tabi ki ingilizce:) Isteyen olursa severek ceviririm ve aciklamasini yaparim. Simdilik ingilizcesini yayinliyor ve size iyi gunler diliyorum:)


Yorumlar

  1. Canım teşekkürler çok yararlı olmuş. Bir kağıda not edip yanımda taşısam mı dedim =)

    YanıtlaSil
  2. bir de yayınlar ve yorumlar ayarından kelime doğrulamasını göster e hayır dersen yorum bırakmamız daha kolay olur canım. yorumdan sonra kod girmemiz gerekiyor şu an =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim yorumlar icin saol canim bende duzelttim onu hemencecik ve gercekten yaninda tasinmalik bilgiler aliveris yaparken surekli iceriklerini karsilastiriyorum ben markalardan cok:)

      Sil
  3. Değerli bir post olmuş. Blogunu sevdim ve takipçinim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim:)) Boyle postlar yazmaya devam edecegim ins. cok saol takip ettigin icin bende yararli bir seyler yazmaya calisiyorum iste:)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Farlarının İçeriği

Yüz Şeklinize Göre Allık Nasıl Sürülür?

Susuz Banyo Yapmak: DryBath